вторник, 30 март 2021 г.

Смешките на Костов

Изглежда на г-н Иван Костов му е скучно в локдауна и е решил да се изяви в жанра на стендъп комедията. Пред Иво Божков казва: аз и моето семейство ще гласуваме за кандидатите на ДСБ, нямаме никакви съмнения и колебания. Даже били улеснени, защото в техния район водач на листата е ген. Атанасов. Смях и аплодисменти.

Онзи ден се чудех, г-н Костов: затова ли разцепихте СДС през 2004 г. и създадохте принципната, "автентична десница", за да се молите днес на резидента за мандат, та белким направите правителство тип "Беров" с гласовете на БСП? Защото само с любимите на на Христо Иванов и Атанас Атанасов Маини мутри и Славчови демократи няма да стане. 

Какво излиза, г-н Костов - не искахте да управлявате с Царя срещу комунистите, не ви се щеше да сте с Бойко срещу комунистите, сега казвате - нямам колебания, комунистите са ОК. Подозирам, че мисълта ви е била да пазите ДСБ ("синята идея") от обезличаване с дясноцентристки популисти като Симеон и Борисов. Най-смешното е, че сега вашето ДСБ е безнадеждно обезличено от Христо Иванов. Който предаде единственият подкрепил го при оставката му - Радан Кънев, като отказа предизборна коалиция с ДСБ през 2017 г. Нюхът ви за партньори е удивителен, г-т Костов. 

Здравната криза се управлявала лошо, казва г-н Костов. Ами, потърпете малко, като вземете властта със Слави Трифонов, който строи цялата си кампания върху отричането на мерките срещу Ковид, ще й видите сметката на кризата. Особено като се прегърнете и с горящите маски протестъри. 

Г-н Костов, Вие сте вече в учебниците по история. Не се излагайте на стари години!

Няма коментари:

Публикуване на коментар