събота, 22 май 2021 г.

Математика за изоставащи ученици от градската десница

Задача: 

Каква е политическата стойност на Христо Иванов, Атанас Атанасов и целокупното ДБ, ако знаем, че:

1. Мутрите и задкулисието в най-новата ни история са генетически свързани с БСП.

2. Правителството на Радев/Божков върна мутрите и задкулисието във властта, като подмени целият висш ешелон на изпълнителната власт със смешно-страшни фигури от мрежите, управлявали България по времето на Орешарски, Станишев, че даже на Жан Виденов.

3. Завръщането на мутрите, задкулисието и в крайна сметка на БСП стана с решаващата помощ на "полезните идиоти" (В.И.Ленин) Христо Иванов и Атанас Атаенасов, които свършиха мръсната работа по "изолирането на ГЕРБ" с клевети и болшевишки фанатизъм. Впрочем те продължават. Новият им хит е възможно най-миризливата партенка от всички, които биха могли да размахат  под носа на заслепения си електорат - ГЕРБ бил, "по всяка вероятност", "несъмнено" поръчвал подслушване на политици.

4. Случи се това, което от десет месеца беше ясно на всеки, запазил поне грам политически разум. Всичко писано от философи, поети и блогъри се сбъдна - БСП се завърна благодарение на "градската десница". Даже не самата БСП като легитимен субект, носещ политическа отговорност, а "кръговете" около БСП, за които никой не е гласувал. 

5. Така в крайна сметка успешно се върнахме на кота нула по отношение на демократичното упражняване на властта.

Отговор:

При тези параметри на политическата действителност стойността (файдата, смисъла) на сегашните лидерите на ДБ е равна на 0.

Zero.

Няма коментари:

Публикуване на коментар