сряда, 9 февруари 2022 г.

То си беше ясно

Наглед семпло телевизионно участие на Янаки Стоилов, а какви неща в него!

Човекът си го казва: „Когато правихме проекта на Плана за възстановяване и устойчивост, избягвах да обвързваме въпросите за отчетността и отговорността на главния прокурор с промени в Конституцията, защото в един момент това може да стане претекст или реална причина България да загуби голяма част от средствата“.

Демек, седнали "променячите" да пишан Плава за възстановяване и развитие и набутали главния прокурор вътре, че някои даже и промяна на конституцията им се пощяла. За да може после като дойде обратно Планът, да кажат: "Ето, Брюксел иска да махнем Гешев, иначе България няма да получи. пари!". Щото тя Европа ляга и става с мисълта за Гешев и запорираните милиони на добрите олигарси...

Не, в нй-новата история на България, от княз Черкаски насам, не е имало такава долна, злобна, некадърна и комплексирана пасмина като сегашните  т.нар. "управляващи", четворната шмекерско-комунистическа коалиция!  

Интересното е единствено кой кога ще започне да осъзнава какво всъщност се случи през лятото на 2020-а и след това. Обзалагам се, че обичайните мисирки ще са предпоследни в осъзнаването. Последни - аристотеланскките маоисти и православните болшевики.

Няма коментари:

Публикуване на коментар