петък, 18 март 2022 г.

Позор

 Правете сметка колко зле всъщност е положението, щом управляващите мошеници спретнаха този долнопробен цирк със среднощното арестуване на Бойко Борисов. Просто Киро се оказва просто мръсник. Всякакви сме виждали начело на държавата, но такава отровна слуз никога не ни е налазвала.

Само че позорът не  е за Кирил Петков, който просто иска да прибере парите от Плана за възстановяване и развитие, а непрекъснато някакви проблеми и грижи му развалят рахата. Решил, че болшевишката наглост е печеливша - хващат се с Рашков и действат по болшевишки.

Позорът е за нас, че допуснахме морални уроди да отровят фундамента на общностното ни живеене. 

А че Евгений Дайнов не мислел, че ставащото напомня Девети септември, е очаквано. Дайнов е идеологически работник, той няма задължение, нито пък естествена склонност към мислене. 

А Христо Иванов бил рекъл, че подкрепя действията на МВР. Че Иванов е най-големият идиот в политическата история на България след 1878 г., е вън от съмнение. Няма друг, при който резултатът от действията да е винаги и неизменно напълно обратен на заявените цели и принципи. Случва се да се провалиш като политик, но защо трябва и като човек да си плюеши на сурата?! Да ръкопляскаш на полицията, която в угода на шефа ти незаконно арестува онзи, на когото преди 4 години си викал "Шефе"?! И този човек има последователи?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар