събота, 17 декември 2022 г.

Най-великият

 Ивайло Мирчев, разбира се. Значително по-нагъл и тъп гьонсурат от обичайното за ДБ и ПП, а там летвата е вдигната високо.

В поредното си интервю Мирчев каканиже отново лови умнокрасивите не на гола кука, ами направо на бастун. Само два акцента от интервюто на този титан.

"Едни нови избори през март означава да не влезем в еврозоната през 2024, а почти сигурно и да не влезем в Шенген." Демек, вижте ни колко сме загрижени ние, от ДБ-то. Все едно преди два дни не гласувахме "против" единствената възможнвост за правителоство - това на проф. Габровски.

Втори бисер.

"Някой тук прави така, че да не могат да бъдат осъдени тези, които са на високо...". Точно така. В същия ден чухме, че е прекратено (или върнато) делото срещу Бобокови за токсичните отпадъци. Може би защото случайно главният свидетел срещу братята, техният бивш служител, се подхлъзнал и паднал от високо, вследствие на което малко умрял. И вече няма главен свидетел. Както няма и специализиран съд и прокуратура, благодарение нта Мирчев и неговия шеф Христо Иванов, обичащ да присяда на задната седалка на джипа на Бобоков.

Да ги наречеш "престъпници" тия като Мирчев е даже малко. Престъпникът поне рискува нещо. А тези просто лъжат и кешират без никакви рискове за себе си.

Гнус.


едни нови избори през март означава да не влезем в еврозоната през 2024, а почти сигурно и да не влезем в Шенген. Копирано от standartnews.com
едни нови избори през март означава да не влезем в еврозоната през 2024, а почти сигурно и да не влезем в Шенген Копирано от standartnews.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар