събота, 24 юли 2021 г.

Светът според Тошко

„БСП са по-социални, а ние сме по-твърди, но основната ни обща цел е да се махне управлението на ГЕРБ". Така обяснил политическата ситуация Тошко Йорданов след срещата си с Корнелия Нинова. Солидна база за общо управление, направо бетон.

Какъв ум, какво прозрение! Какви ти тук политики, програми, история, ляво, дясно и прочие тинтири-минтири?! "Няма мое, няма твое, всичко е Берое!". С едно изречение Тошко обезсмисли цялата политология. НАОА направо да закрива тази специалност. Какво има да учиш 4 години, когато всичко е толкова просто! Освен това закриването на политологията ще е справедливо с оглед на факта, че политолозите доста помогнаха да стане така, че Тошко да обяснява и командори държавата. 

Впрочем от три месеца управлява правителство на Радев, а не на ГЕРБ. Какво ще премахват тошковците? А, да ще "изчегъртват", т.е. ще уволняват, за да овакантят местенца за своите хора. Което е и целта на цялото упражнение

Тошко си е ОК, учените глави са за бой, задето подмениха реалността с имагинерни конструкции от типа "моделът Борисов", "статуквото" и прочее мантри без съдържание. 

П.С. От видеото  става ясно, че точнте думи на Тошко Йорданов са били: "Те [БСП] са твърде социална партия, ние сме по, как да кажа, практично настроени, не знам дали му викате дясно или ляво. Тука бяха търсени общи неща - нали, предвид основната цел: да се разкара това отвратително управление на ГЕРБ на всички нива".  Всъщност - разбрали сме го съвсем правилно.


Няма коментари:

Публикуване на коментар