сряда, 28 юли 2021 г.

Мечтата на ДБ - вечно служебно првителство

 Хиперактивността на Христо Иванов и останалите ДБ-ари напоследък все повече напомня хаотичните движения на кокошка, на която са й отрязали главата, но тя все още тича по двора.

От година пиша, че ДБ са в стратегическа безизходица, все се надявам това да стне ясно на повече хора достатъчно бързо.

Изгарянето на мостовете към ГЕРБ означава единствено едно: единодействие с БСП и ДПС. Сега Христо Иванов отчаяно иска да създаде видимост, че поне с ДПС не са в лиазон. На Иванов и Атанасов ще им е достатъчно Слави тържествено да се закълне, че няма да си играе с ДПС - само толкова. Но Слави мълчи и мъчи умнокрасивите души. 

Както всеки с две гънки мозък в главата може да осъзнае, реторичното зачеркване на ДПС автоматично означава по-топла прегръдка с БСП. Или, понеже Корнелия е мялко грубовата в прегръдките - с Румен Радев. Колкото повече се разграничава от ДПС, толкова повече ДБ прави приемливи комунистите - които са в основата на всички мутри, задкулисия, грабежи, мафии повече. И това го знае всеки, даже не с две, а с поне една гънка в мозъка.

Мечтата на Христо Иванов и компания, която ще ги извади от тази срамна позиция, е Румен Радев да държи вечно служебното правителство. Властта на Радев и неговите чекисти - смокинов лист за политическката непристойност на ДБ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар