неделя, 4 юли 2021 г.

Имаме топидиот на седмицата, даже двама

В седмичната ни класация за титлата "топидиот" имахме няколко много сериозни заявки. Над всички ообаче се извисяват Бойко Рашков и д-р Мангъров.

Бойко Рашков прояви фатмашкото си остроумие, като обеща Бойко Борисов да бъде разпитан след изборите, "за да не плаче като вдовица". Казаното е чудовищна простащина, но както и трябваше да се очаква, тя беше подмината от умнокрасивите медии и прогресивни интелектуалци. Само си представете миналата година Тръмп да беше изцепил, че Байдън плаче като вдовица за нещо си... Представете си как щяха да гракнат медиите в Америка, че и нашите, спонсорирани от "Америка за България". От откровения сексизъм до гаврата  с човешкото дойстонство и липсата на емпатия - където и да подхванеш Рашков, все си е за публичен линч. У нас обаче мачкаш ли Боко, всичко ти е позволено. Рашков може като Берия да започне да отвлича от улицата мдевойки със служебния автомобил, пак никой няма да гъкне.

И понеже дамите или по-младите може да не знаят идиома, който парафразира Рашков, да разясним. Лафът в неговата пълнота гласи: "Плаче като вновица за.... мъжки полов орган". Това е нивото на "джедая" Рашков, чиято снимка заможните привърженици на "Демократична България" слагат на сенника на хибридите си, като шофьорите на междуселски автобуси снимките на Сталин и Лепа Брена.

Другият ни шампион тази седмица - началникът на COVID отделението в Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров. Той бил рекъл, че ще се ваксинира срещу Ковид само ако му опрат в челото дулото на пистолет. Без коментар, както се казва.

Народ, който чака на комунисти да го спасят от "мафията" и на антиваксъри да го увардят от пандемията, заслужава... заслужава болшевишката интелигенция, която има.

Велислав Минеков, служебен министър на културата в правителството на Н.Ц.В. ген. Радев, също много се старае в глупостите. Имало престъпления при ремонта на Ларгото, ама министърът нямало да каже, защото трябвало да пази държавата... Добро попадение, но все нещо мъничко не достига на Носещия ковчези, за да грабне нашия приз. Убягва му все още онзи 1% талант, който превръща идиотщината в египетска пирамида на самозаслепението. Ето, при Рашков и Мангъров се получава от само себе си. Но какво да се прави, при някои хора Господ е бил щедър в раздаването на талантите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар