сряда, 10 ноември 2021 г.

И слепите прогледнаха: ДБ играе за Радев и мафията

 Не го казвам аз, казва го кандидатът за президент на ДБ Лозан Панов:

"Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път да предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят "угоените паяци" на бившата репресивна машина на комунистическия режим". "Дневник" са имали доблеста да го публикуват

 Не го пише "Пик" или "Труд", казва го Лозан Панов. Ето, това е достоен човек, който не се страхува да изрече истината, въпреки че няма да му донесе никаква полза. Евала!

Иначе ние го пишем от поне година. Благодарение на Радев най-прогнилата, нагла и безсрамна фауна на задкулисието протяга пипала къв властта. И вече я докопа. Благодарение и на безмозъчната стратегия на Христо Иванов и Атанас Атанасов да  се опитват да изолират ГЕРБ. "Я че си изгорим къщата, да изгори на Вуте плевнико" - това е блестящият замисъл на умнокрасивите лидери. "Лидерите, които уж ме подкрепят" - ето го тъжното прозрение на Лозан Панов. За да получат кокал от бъдещото правителство на Радев, вождовете на ДБ даже не посмяха да изразят публично подкрепа за собствения си кандидат. Няма такива мизерници.

Едно е да направиш грешка, друго е да будиш погнуса със сервилното си поведение към фатмаци, болшевишки мутри и откровени мошеници. Христо Иванов обаче успешно се справя и с едното и с другото. Той е неспасяем, въпросът е какво трябва да стане с феновете му, за да прогледнат. Твърдото ядро на ДБ все повече заприличва на някаква антропологична аномалия. Като кучето на Павлов - показваш им снимка на пачки в чекмедже и започват да лаят и слюноотделят. 

Мога да разбера бабичката, която гласува за БСП, без да я интересува Нинова ли е лидер или Нинов и каква политика следва.

Мога да разбера  рома общ работник, който гласува за ГЕРБ, защото преди имаше пари за строеж на пътища, а "служебните" ги спряха.

Но образовани хора да се радват на "Христо" и глупостите, които прави - това не мога да го разбера.

1 коментар:

  1. Тези чекмеджета и кюлчета, явно това е най-големия грях на Борисов, постоянно това се повтаря.Но кюлчетата и пачките (китайски ментета) лесно могат да се наредят, да се направи фотосесия за 2 минути, и да се изнесат. А Борисов после да обяснява, че няма сестра. Няма да може да се оправдае.

    ОтговорИзтриване