вторник, 9 ноември 2021 г.

На вниманието на г-н Христо Иванов и феновете му

 Мога да изтърпя да ме управляват лъжци, крадци и глупаци. Видели сме ги, преживели сме ги.

Не мога да търпя обаче предателите. Уж вождове на уж-десните уж-демократи, които постилат червен килим пред болшевишко-фатмашката шайка. Христо Иванов предаде всички нас, които бяхме на улицата през 1990-а, през 1997-а, през 2013-а. Водачите на ДБ обслужиха завръщането във властта даже не на БСП, а на сивите кардинали на БСП, на ченгетата и свинарите. Умно-красивите - на тях дължим масонската тъпокрация, в която предстои да живеем. Широко затворените им очи пред вакханалията на рашковците не будят вече дори гняв. Облизващите се около ботуша заслужават единствено презрение.

 P.S. Междувременно Христо Иванов отново се е превъзбудил по повод претоплените фалшификати с пачките в чекмеджето, иска Борисов в затвора, обещава да изрине "гюбрето" (това с гюбрето да не му го е подсказала Велислава Дърева, тя обича да имитира бездарно и неуместно стилистиката на Ботев?!) и въобще обичайните циркаджилъци. По този повод да попитаме Христо Иванов: Добре, явно вярвате че снимките са автентични. А кой ги е поръчал и защо ги извади три години по-късно? Кой е този Кой, който може да заснеме премиера на България? След като Христо Иванов служи на този Кой, помага в осъществяването на сценария - редно е да каже името му. Така ще е почтено. Ако не знае кой е този Кой, значи е просто кибик, фанатично вярващ в онова, което му подхвърлят.

А ако даже не му идва на ума да се запита кой е този Кой, който подхвърля компроматите, значи е... каквато и да кажем, ще е меко спрямо интелекуталния капацитет на иконата на умнокрасивите.   


Няма коментари:

Публикуване на коментар