петък, 19 ноември 2021 г.

Мишоци

 Уникално!

1 милион души са гледали дебата между кандидат-президентите Герджиков и Радев, напрежението в обществото ескалира с всяка минута, фатмаците за два гласа повече само къде не ни вкараха във война едновременно с Турция и Украйна. Всичко заради балотажа!

Има само двама души в България, за които очевидно балотаж в неделя няма - Христо Иванов и Атанас Атанасов. Като истински комунисти - ни дума, ни вопъл, ни стон. Позиция ли? Че то кога пък Иванов и Атанасов са имали позиция по нещо важно... Поне от кумова срама да бяха казали нещо, да мъцнат поне едно "гласувайте по съвест"... Нищо. Единствено ги вълнува да получат постове при харвардите. Христо Иванов, подал оставка заради провала на ДБ на изборите, се стяга за правосъден министър в правителството на онези, които му издърпаха половината гласоподователи. Е, няма такива мишоци!

Една добра и една лоша новина за "градската десница". Атанасов и Иванов няма накъде по-надолу да паднат, в този смисъл репутацията им няма да пострада, каквото и да правят оттук нататък. Както е казал народът, пачавра леке не  хваща.  Само дето с жалкото си умилкване около Радев и харвардските мошеници отнемат от образа и на своя прародител - Иван Костов. Все пак, в исторически план, ДБ е наследството на Костов. 

Костовисти, как ще преглътнете да видите лидера си Иванов "колега" с болшевика Рашков, по трудова книжка комунистически следовател?! Ще гласувате ли в неделя за иконата на лидерите си, Румен-Крим-е- руски-Радев? 

Опомнете се!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар