вторник, 11 януари 2022 г.

Талантът на Христо Иванов

 Христо Иванов има наистина рядък талант. Няма ситуация, в която да не може се изложи. Както казват фотболните коментатори, от наглед невинно положение може да си вкара ефектен автогол.

Ето, и днес. Отишъл да прави масовка на безсмисления КСНС при Радев - отишъл.

Там пък се сополивил и кашлял председателят на НС, името му никой не знае, както си е редно за кадрите на ПП, след което се оказало, че кашлящият е с Ковид. Случва се.

Както си му е редът, президент, министър председател, председатели на парламентарни групи обявяват, че ще се карантинират. Защото 6 часа са бистрили политиката в затворено помещение с доказано заразен. Само един Христо Иванов - не. Йок. Щял да чака разпореждане от РЗИ.

Е, нали е велик юрист, не може ли да си прочете заповедта на министъра, която постановява какво се прави в такива случаи?! Допускаме, че Иванов може и да не е съвсем неграмотен, но явно обича да се прави на улав, когато му отърва. То, щото за народа загуба велика, ако за десетина дни изнесе безполезността си извън обсега на камерите. 

Причината Иванов да се ослушва и да не се карантинира е обидно ясна. Хич не му е времето за самоизолация, защото трябва да шета из структурите, да плете мрежи, за да го преизберат като лидер на ДБ в края на месеца. Това с "оставката" заради изборния провал си беше "особена ирония", както би казал колегата му Атанас Атанасов. Какво по-естествено от това комунистът, върнал комунистите във властта, да се кандидатира отново?!  

Е, накрая от РЗИ го карантинирали. "Ако мине", дето рекъл оня  келнер. Е, не мина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар