вторник, 4 януари 2022 г.

Две предложения за новата 2022 г.

Андрей Райчев се възмутил, че Нинова се осмелила да назначи за началник на кабинета си Калоян Методиев, който пък си бил позволил да направи „безпрецедентни изказвания срещу президента“. Ужас! Да назначат някъде някой, дето е попържал султана?! Я, Народното събрание да вземе да приеме един Закон за обида на Особата, който веднъж завинаги ще инкриминира тия мискинлъци! Ще ми критикува той… Както е тръгнало, някой и за Кирил Петков може да каже, че е шмекер с талант за цирков клоун.

Генерал Атанасов пък обяснява, че идеята на Слави да изтъргуваме ветото срещу Северна Македония в замяна на Шенген и американски визи, било „особена ирония“. Сигурно прегръдката на ДБ с комунистите също е някаква „особена ирония“.

Похвална беше иницативата да се защити душевният комфорт на уличните и домашни кучета, като се откажем от фойерверки и пиратки в новогодишната нощ. Но нима трябва само в един ден от годината да облекчаваме съдбата на четириногите? Не трябва ли целогодишно да се грижим за тях?! Затова едно човеколюбиво, т.е. кучелюбиво дело, би било да се забрани на Атанас Атанасов и Христо Иванов, както и на верните им професори от Дойче веле, да коментират политиката и да приказват за „разграждането на модела“, „смяната на системата“ и „дълбоката промяна“. 

Че кучетата могат да умрат от смях, като ги слушат!

Няма коментари:

Публикуване на коментар