събота, 14 август 2021 г.

Болшевикът превъртя

 Тъкмо политолозите започнаха да проявяват признаци на мозъчна дейност ("Протестът умря, срути се под собственит еси претенции" , призна Първан Симеонов) и Хаджигенов реши да претопли манджата с подбрани кадри от "полицейско насилие". Естествено, изпадналите в тотална безизходица лидери на "партиите на протеста", принтудени да се умилкват ту на Корнелия, ту на Слави, започнаха да късат ризи и да помпат поспадналата отровна гъба на хейта. 

Над всички се извиси  Христо Иванов, който завърши патетичното си слово със стария призив: "Гешев - оставка! Борисов - оставка!". Очевидно болшевикът съвсем е превъртял. Каква оставка да подава Борисов, нали не е премиер вече 4 месеца? Оставка като лидер на ГЕРБ? Че какво му влиза на Христо Иванов в работата кой ще е лидерът на ГЕРБ, нали и без това ГЕРБ трябва да бъдат изолирани, санитаризирани, че и  "дератизирани" както каза една умнокрасива госпожа?! Мирните протестъри искаха да палят полицаите със слама, Христо Иванов, Иво Мирчев и Хаджигенов сигурно сънуват как изгарят гербаджиите с напалм.

Като нямаш какво да кажеш, говориш глупости. Що е то? И децата вече могат да отговарят на тази гатанка.

Последен жокер за лоботомираните умнокрасавци: кои са "експертните правителства" в България през последните 30 години, кой ги е "конструирал" и какво се е случило след това? Подкрепяни ли са били от БСП? Да не би това да са правителствата на Беров и на Орешарски, избрани все с третия мандат на ДПС? 

Защото сега прогресивните ДБ-ари пропагандират именно "експертно правителство". То се знае - с БСП и клонинга на БСП - ИБНИ. И с милостта на Слави Трифовов и ДПС.

Христо Иванов заби дясната демократична общност в моралното дъно. И продължава да дълбае.  Оставка!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар