неделя, 8 август 2021 г.

"Революционерите" се възмутиха от „народа“

 

Два дена медиите възпризвеждат мрънканиците на Хаджигенов и Дончева, че кандидатите на ИТН за министри „не ставали“. Присмял се монтанският адвокат на видинския! Яйцехвъргачът Хаджигенов щял да бяга „с писъци“ от простаците на ИТН. Тревненската клюкарка Дончева, политик седма цедка, пък обижда славчовците, че били „първи на село“… Дето има една приказка: „Подръж ми малко копилето, да се посмея на оная курва!“.

В опитите си да се прави на интересен обаче, адв. Хаджигенов казва нещо безкрайно показателно за начина, по който работи протестърският мозък. Понеже сме нямали нормална държава, не било времето да се делим по идеологии. (Разбрахме - ще се прегърнете с БСП, ама само ако Резидента каже.). След като сам си го казва, Хаджигенов не бива да се сърди, не дай си боже да ни съди, ако го наричаме „болшевик“ и „чекист“. Както е добре известно на изучавалите история на КПСС, „чекист“ идва от ЧК, „чрезвычайная комисия“. Щом ситуацията не е нормална, а „чрезвичайна“, значи всичко е позволено – превратаджийство, палене на полицаи със слама, формиране на политически сбирщини от типа ИСБНИ и т.н. Затова в същото интервю Хаджигенов хвали Рашков – такъв трябвало да бъде министърът на МВР, а не някакъв лигльо. Чегъртането изисква здрава ръка, а не разни консенсуси, законности и прочие буржоазни предразсъдъци.

Хаджигенов обаче е издал и една друга характерна черта на болшевика – двойния стандарт. Нещо е добре, когато го правят „нашите“, същото е много лошо, когато го правят „ония“. Не можело масон като Петър Илиев да стане вътрешен министър, пеняви се Хаджигенов. А когато ангелът небесен, херувимът Асен Василев има обща фирма с тартора на масоните в България Румен Ралчев, това е ОК, нали!? По този любопитен факт цялата протестърска общност дума не обелва. Защото Василев е „наш“. Но това е положението. „Братството на почтените“ са същите като онова африканско племе, дето като ги питали какво за тях е „добро“ и какво „лошо“, отговорили:  „Ами, като дойде другото племе и ни вземе жените и кравите, това е „лошо“. А като ние отидем и им вземем техните, това е „добро“. Такъв е моралът и на болшевиките.

Най-смешното е как протестърите, които цяло лято миналата година вдигаха народни въстания, сега се гнусят от „народа“, в случя – от „новите лица“ на ИТН. Прости били и неопитни, а май и далавераджии. Ами че това е „народът“, който прави „революцията“! Нали искахте да изметете „мафията“ – ето ви го сега „суверенът“. Суверенът си е такъв – преписва, псува соросоидите, живее с бандити… Смешни интелигентски надежди - ще правим „революция“, за да сменим герберския елит със себе си, ще обърнем държавата с краката нагоре, а после ще се съберем, чистички, мазнички, ще си шушукаме с вратовръзките из кулоарите на парламента и всичко ще е точно. Ами, няма да е баш така. Надувахте вувузели, опъвахте жили – сега ще чакате „революцията“ да се нормализира, Тошко да се среши, а ИТН да се култивира поне до нивото на късния ГЕРБ. Но се въоръжете с търпение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар